TØNSBERG 5 JULI 2002:

Fredag 5 Juli:

Howdy folkens... Jeg blir aldri sjokkert med Luxus lenger, for det dukker opp de merkeligste ting hele veien. Denne Fredagen skulle vi til Tønsberg, men visste ikke helt hvor vi skulle holde konserten. Men underveis ringte arrangøren og fortalte oss at vi skulle spille på Jarlsberg Travbane!!! Det skulle holdes et arrangement der, og Luxus var hoved attraksjonen (etter løpshestene) og skulle bringe ungdommen i Tønsberg til øl og musikk på Travbanen...(er det mulig)
Vel, vi kom omsider fram, hvorad Cutta og Fredrik (The Saviours!!!)var ferdig med opprigg, så vi kunne bare ta oss en øl, og gå på Tivoli. (Stålull og Bob er noen jævler med luftgevær!,de håvet jo inn bamser.)
Vel, nok om det... Vi dro dermed for å spise på Travbanens VIP-område, for å leske oss i hærlighetene, "My Ass"! Her bruker spille-familiene opp sine ferie penger for å spille på hester, mens de sender ungene på Tivoli i ei uke, GOD DAMN!!! Stålull tok en sjangs på hestene han også, og endte med 65,- i gevinst, Nice one, Bro!:0)
Vel, etter middag tok jeg å Gerry en tur i Spøkelsehuset, hvor jeg fikk verdens feteste latterkick! "Gerry you got spooked!" he,he,he,he...
Vel, det nærmet seg så kveldens konsert, og etter en stund var det dukket opp 300 - 400 flotte mennesker, som var klare for å "gi faen!"
Og vi holdt et show uten like, og publikum var fantastiske til å synge. Og de holdt livet oppe fra start til slutt!!! Enda det florerte med Politi der, tror aldri jeg har sett så mye "snut" på en Luxus konsert.
Men det virket som de koste seg, for de trakk litt på smile båndene de også!!! Og så må det jo nevnes at Stonehead, som har brukket beinet (Oslo er farlig,mann), ga alt der han hoppet rundt på det rød,gule og blå beinet sitt. Helt utrolig, hva den fyren gjør for å gi publikum et helvetes show!!! "This Mother Fucker Is Nuts!!!"
Så var gigen slutt, og det ble noen øl på bak rommet, før vi måtte dra videre. Det var endel som ble skuffet da vi ikke kunne dra med dem på Narchspiel, men vi måtte videre til neste jobb, og kunne ikke være i Tønsberg denne gangen. MEN NESTE GANG, LOVER VI ET SINNSYKT NARCHSPIEL!
Vel, så var det bare å komme seg i transporten, og dra videre til Kvinesdal hvor vi skulle holde sommerens siste konsert på Natives MC - treff, før en velfortjent ferie! Og den kan du lese om på neste side... Hvis du gidder!

Vel, over og ut for meg for denne gang...

P.S: Gerry, The Old Warrior Is Back!!!
Og jeg tror det må være første gangen Luxus har vært med på Tv2 sporten. For da de viste kveldens heste vinnere på sports-nyhetene på Tv2,ble det en liten snutt av soundchecken vår og reklame om at vi skulle holde konsert på travbanen, Ikke Dårlig!

Ellers en liten hilsen til: Arnie,Arnie,Arnie & Fransk Åpning!!! Hyppla.