TAU 15 JUNI 2002!

Ja, så var du her å kikket igjen da...og nå lurer du vel på hvordan det gikk på Tau da vi spilte der Lørdag 15 juni, hææææ!

Vel slik gikk det til...

Vi hadde ikke vært på Tau på ca. 1 1/2 år, så det var flott å komme tilbake! Men litt forandringer ble det denne Lørdags kvelden. For det første kunne ikke DEO dra med oss på denne jobben, så denne gangen ble Bingo med oss igjen etter 1 års pause fra synthen.(Husker dere han eller?) Og han gjorde en glimrende jobb, på alle kanter...
Og for det andre spilte vi på en plass som het Fabrikk Scenen, og det var en kuul plass, med noen ufattelig kuule arrangører, CHEERS!!!
Så en flott kveld ble det!!!
Vel, som vanlig og som du har lest før, ble det soundcheck o.s.v. - o.s.v. Så havnet vi på hyttene hvor vi skulle bo, for å slappe av litt, og det gjorde vi! (P.S: Skal dere bo på Solvika Camping på Tau, ta hytte nr.3 og sjekk gjesteboka- he,he,he,he...)
Vel, nok om det. Klokka ble rundt 22, og vi tok en Taxi til konsert plassen, og slappet av der en stund med litt øl, og pratet med Tau`s hyggelige befolkning. Også noen kjenninger stakk innom for å si hei & få med seg konserten så det var jo kuuuuult! (Hei Kenneth, flott å se deg igjen mann!!!)Vel, så var det bare å entre scenen, og blåse hodet av Tau! Publikum rocket med og sang for full hals, døds fett! Og de fikk et killer Luxus show(som alltid, he,he,he...) "Bingo, love that witch hat,man!!!" Vel vi hoppet og det gjorde publikum med...groovy!
Så var nok en konsert over, og inn på bakrommet bar det for skift, øl, snakk,øl,autografer,snakk,øl,røyk,øl,litt mer røyk,øl...yeah,yeah,yeah you get the point!!!
Og etter en stund skulle vi på narchspiel på MC huset på Tau. Men etter mye om og men, fant vi ut at der var det helt dødt! Så vi dro tilbake på hyttene våre istedenfor, og der ble det jo litt folk da. Noen gikk og noen kom, æææhhhh innom.
Vel, det var et koselig narchspiel med flotte folk på besøk...så Cheers til dere!
hæ,hæ,hæ,hæ,hæ,hæ Elmor Midd...It`s 2 minutes Tommy.
Vel,slutter her jeg tror jeg at jeg bare tror at jeg gir meg før jeg tar en jeg,jeg...

Hytte 3 - Hytte 4: 4 - 0. Bingo scorer fra scenen nok en gang!!!

Suck On It Baby!!!
TOMMY.