STRØMMEN 19 OG 20 APRIL 2002!

Fredag 19 april havnet vi i Strømmen (Lillestrøm) igjen hvor vi skulle holde en 2 dagers konsert på Roots, som vi pleier. Denne gangen hadde vi med oss Mike Moen (PA Compagniet-krs) på lyd (isteden for Cutta, som er i Pakistan og spiller, Svinepels...) Vel nok om det! Konserten på Fredag holdt høyt party faktor! (som det pleier på Roots). Og med en ca. 260-70 stk. i lokalet ble det liv som vanlig!!! Det er det som er så flott på Strømmen, folk kommer igjen og igjen og igjen og igjen... Etter konserten havnet vi på narchspiel hos Power Plant Mc, og mer av den kvelden husker jeg egentlig ikke så veldig mye av ... Hhhmmm Toalett Kø!

Lørdag 20 april. Vi er enda i Strømmen, og hele gjengen våkner opp med verdens værste hode pine, og da mener jeg DEN værste!!! "DEO: Itj rør meg for faen!!!" Men vi kommer oss etterhvert, men heller noe redusert -STÅLULL... (Forresten, Kan kanskje nevnes at Luxus begynner å bli jævlig bra på DART :o¤) Vel, etter litt fritid, mat, Deo`s barberskum og noe søvn (for enkelte) Er vi fith for fight, once again!!! Og etter en rad med halv liter og ei flaske vodka fordelt på 2, entrer Luxus igjen Scenen foran 500 mennesker som går "Fuckin` Bananas!!!
P.s: Til deg som besvimte på første rad, håper du har det fint!!!
TAKK IGJEN STRØMMEN!!!
Også her ble det Tampongshow,lighter triks, det kvinnelig kjønn på scene kanten m.m.(Så til dere som ikke har fått sett det enda-BEWARE!!!)
Vel, etter konserten skulle vi på narchspiel -
takk for bilturen "Lillegutt!" hhhmmm - nok om det!
Og vips, vips, vips så var det nok en ny dag med hode pine.
(Heldigvis ikke på langt nær som gårsdagens...)
Stålull og Stonehead går for årets GULL PRIS!!!

Mer kommer fra Vardø og Kirkenes neste helg...
KLEM FRA TOMMY.