STAVANGER 11 MAI 2002!

Howdy her er jeg igjen!!!

Lørdag 11 Mai.
Idag er det Stavanger som står for tur, og Luxus entrer scenen i kveld på en dobbel konsert sammen med Ingenting!!!
Vi er veldig spent på kvelden siden det er UTSOLGT (ca. 1100-1200 bill.)
så vi regnet med at dette vil bli en killer konsert.
OG DET BLE DET!!!!!!!!!

Da vi kom til Stavanger til Get-In, var det bare å få inn utstyret og få tatt en soundcheck, noe som gikk fort og greit(Og som er kjedelig for dere å lese)Så var det bare å få i seg noe mat( "Bob. Dette er ikke fish & Chips, men store fiske pinner og pomfrits":0) )Og komme seg på hotellet for å få spylt kulene! (Vel, enkelte skulle se på fotball - Boooooooring! hilsen undertegnede) Så var det bare å komme seg ned for å få i seg noen øl og gjøre seg klar, siden Luxus skulle spille først og entre scenen kl. 21.30.
Vel, vi ankom Sjøhusene, og fikk satt oss ned med Tom(slagverk) fra Ingenting, og fikk peiset nedpå noen øl, før vi måtte begynne å gjøre oss vakre for kveldens begivenhet!
"Ok! Let`s go mådder fåkker"!!!
Og ut kom vi foran et elle-vilt publikum som løftet taket, og som holdt det gående slik i 1 1/2 time!!! (These mother fuckers were wild!)
P.S: Hei Raymond, så deg på første rad atter en gang!
Må nevnes at publikumet i Stavanger, sang så høyt og bra, at jeg satt med tårer i øye kroken, og begynte nesten å sippe med leppa - Snufs!
Og konserten gikk sin gang, med killer lyd og lys (Pap er flott altså) og vårt vanvittige bra live show. (Hmmm, skryt skader ingen!)
Og så var det slutt! (ufattelig hvor fort tiden går når man har det gøy)
Så var det bare for publikum å få tatt seg en øl eller to, før INGENTING kom på for å føre kvelden videre! (Noe de absolutt gjorde!)
Vi fikk av oss tøyet(Vel, ikke Stonehead - for det var jo av) Før vi befant oss på galleriet for å drikke øl, og få med oss Ingenting(Kjartan is back!)
Så var nok en kveld over. Og etter noen øl med Ingenting back stage, gikk alle i sine forskjellige retninger. Hvorad jeg gikk på en
nattklubb: Hexagon? og drakk litt (eeehhh) mer. Og havnet så midt i Stavanger uten å ha peiling hvor faen jeg befant meg! Og måtte ha veiledning av Stonehead over telefon for å finne det jævla hotellet!
Og til slutt gjorde jeg det. Og fant Deo halv dø i sengen, og Stålull halv dø vandrene rundt på rommet sitt! Før jeg kom meg på rommet mitt og sovnet stille inn der!
Så der har dere det, nok et referat fra Luxus på veien... og nok en fyllekule!
Så da er det bare å se fram til 25 Mai i Egersund også der sammen med Ingenting. For så å ta en ekstra konsert i Stavanger 8 juni, for dem som gikk glipp av denne konserten!
Så hvis DU ikke var der? Få med deg LUXUS & INGENTING 8 Juni!!!

LUXUS - INGENTING. 0 - 0. he,he,he,he...

Bye,bye for now....

TOMMY.