Ølen 19 oktober 2002:

Hei igjen folkens, så var det på tur til Ølen atter engang!!!
Fytte å vi sleit! Snø været raste på oss denne dagen fra Karmøy til Ølen. Og med slitte sommer-dekk, bilbatteri som holdt på å slukne(Så vi verken hadde lys eller vindus viskere)sneglet vi oss framover mot Ølen!
Men, stolte som vi er annkom vi Hotellet, med små maginer før mørket slukte oss!!!
Vel, Cutta hadde rigget opp anlegget så det var bare å sette igang med soundchecken, få sjekket inn på rommene og få i seg noe mat!!! Så var vi "fit for fight" vi!!! Og hvem hadde ikke møtt opp denne gang også... jo da helt korrekt, der under soundchecken stod Raymond og Laila med følge. Dere følger med over alt folkens:0)he,he,he,he...
Vel, under middagen fikk vi besøk av noen søte russejenter, og pratet (he,he,he)litt med dem før diskusjonen tok overhånd!!! No hard feelings girlies, alltid hyggelig med en diskusjon...BOB RULES!!!
Vel, nok om det... Utover kvelden fylte lokalet seg opp (Som alltid i Ølen) og konserten var groovy som alltid!!! Husker ikke så veldig mye fra denne gigen egentlig, for alkohol inntaket var svært høyt denne kvelden!!! Men noe stripping og BH`er husker jeg!!! Og en vakker kvinne bak min rygg, som koste litt med brystkassa mi (æææhhh...kasse og kasse)
Det husker jeg ihvertfall!!! :0)
Og ikke minst han fyren som stage divet bakfra, og traff slagverket med et brak før han traff scene gulvet, sitter brent inn i minnet... (Forresten, du knakk cymbal stativet mitt din kødd :0) ) Vel, etter gigen, gikk noen på narchspiel mens andre gikk på rommet å slappet av...hvor da megselv og Stone tok en tur hennom et heller labert narchspiel, før vi gikk på rommet til Stone å drakk oss kanon!!! Og det var den kvelden!!!
Så til neste gang...ØLEN TAKK FOR EN GROOVY KVELD, VI SES IGJEN!!!

Gulp fra TOMMY!!!