Nord- Norge 25, 26, 27 og 28 september 2002:

Hey folkens...

Så var det Nord Norge tur igjen. (En kort en denne gangen)
Vi tok oss en liten 5 dagers tur, med Thomas(Lydfiksern) bak spakene, for å hilse litt på befolkningen der oppe!!! Og la meg bare berette at enda solen skinte i Kr.sand, og jeg kunne stå på verandaen min i boxer-shorts og tenne meg en sigg. så er ikke dette mulig i Nord på denne tiden...Satan det er kaldt der oppe!
Vel, vi ankom Lakselv flyplass i 20-tiden og dro rett til Militær leiren der for å holde turens første konsert! Enda det var Onsdag, og alkohol fritt arrangement, holdt militær gutta( og jentene) koken!!!
Her ble det Stage diving, kvinnelig dans fra scene kanten og mannlig striptease. (ihvertfall ned til boxeren.) Det var virkelig flott å holde konsert i Lakselv denne kvelden!!! WE SALUTE YOU!!!
Vel, etter gigen tok vi turen ned til "den siste rein" for å ta en pils før vi tok kvelden...ææhh, det vil si Stålull holdt det gående rimelig utover de sene nattetimer:0)

Torsdag dro vi videre til Honningsvåg, og også denne gangen holdt vi konsert på "Sentralen" Det ble heller en noe laber kveld anngående publikum, men en stor kveld anngående alkohol forbruk!!! Betjening og vakter på "Sentralen"...TAKK for en flott kveld. Trenger jeg å si noe mer??? Det vil si jeg kan egentlig ikke si noe mer, annet enn da jeg og Bob dro i 05.30 tiden begynte de vanligste ting å bli difuse... Og Stone og Stålull satt enda igjen. SKÅL!!!

Nok en dag kom(dunk,dunk,dunk :0( ), og vi skulle ha en laaaaang tur til Havøysund for å holde Fredags konserten! Så Thomas fikk dratt oss opp på en skjebelig tid, og vi kom oss avgårde!
Og etter mange timers kjøring ankom vi for første gang Havøysund. Ikke akkurat verdens navle, men en utrolig koselig plass.
Vel, tiden kom for konsert, men denne kvelden ble noe spesiell...
Publikum var det nok av, men det blir ikke helt det samme på en LUXUS konsert når det sitter 200stk. rundt bordene sine for å høre på!!! (Mens 4-5stk. tar av) Vel, det kom seg noe utover kvelden, men det ble en liten "Da Capo/husker du" stemning denne kvelden. Men vi fikk da pratet med mange hyggelige mennesker etter konserten, så noe godt kom det jo ut av det hele:0) Så var det legge tid! (Utrolig lite Narchspiel på meg denne turen, hmmmm, må nok gjøre noe med dette!!!)

Vel, så var det bare å ta turen videre for å gjøre den siste konserten i Nord (for denne gang), og vi skulle slutte av Lørdagen i Mehamn. Her skulle vi gjøre 2 konserter iløpet av kvelden. En for ungdommene og en for den eldre garden! Vel, ungdoms konserten ble da noe spess også den...det vil si det var vel enn 100 - 150stk. Med den laveste alders grensen vi noen gang har gjennomført!!! Her var faktisk den yngste 6år!!
Så her ble det de mer nøytrale sangene til Luxus...Selvom vi fikk satt en liten tanke i ungdomen/barna, da vi ba dem gå hjem å spør mamma og pappa hva SADO betyr for noe! Kanskje en tanke vekker til foreldrene neste gang LUXUS kommer :0) Vel, nok om det... vi tok oss en liten pause og fikk en dusj og noe øl, dermed var vi klare til kveldens avsluttning! Og i Mehamn der holder folket humøret oppe, både før - under -og etter konserten!!! Veldig,veldig show!!! Og de satt stor pris da vi framførte en av de nye låtene for dem, de både gjorde og sang med i tekstens budskap!!! "VI TAR EI PILS"
Så var kvelden over og vi tok oss noen dram`er på hotellet før vi gikk til sengs...æææhhh, atter en gang Stålull gikk ikke...:0)he,he,he
Dagen derpå gikk til å komme oss ned til Lakselv, for så å ta flyet hjem
Og det gjorde vi...Så det var det...
Og nå har du brukt 5 minutter av tiden din på å lese dette tullet her. Og hvis du har 5 minutter til, så kan du jo lese den neste happeningen vår! Eller noen av de tidligere...

KOZ TOMMY!!!