LILLEHAMMER Lørdag 4/5-02.

Howdy people!!!
Jepp, så var det blitt Lørdag, og turen gikk videre til Russetreffet i Lillehammer. Også i år skulle Luxus ha åpnings konserten på Lørdag! Noe vi så fram til etter suksess 2 år på rad nå.(med undertegnede!) Og i år var det første gang Deo ble med Luxus på synth, for å underholde russen! Vel... vi dro tidlig fra Drangedal for å komme fram i tide
(God damn, det er langt til Lillehammer), og det gjorde vi selvfølgelig Og etter en liten linje sjekk, litt omkledning, sminke og noen bayer entret Luxus scenen nok en gang foran russen i Lillehammer!
Det er flott å se alle disse flotte ungdommene hoppe opp og ned til party musikk nr.1. (Og det er det! - til dere som måtte være i tvil!!!!)

Også i år ble det moro...Kanskje først og fremmst da Stonehead miste sokken (Som var det eneste han hadde på seg, som vanlig) veldig brått og uventet...både for Stonehead og russen! :0) Noe som satte et smil i munnviken hos de fleste. Også må det nevnes disse flotte russedamene som kom opp å danset litt for oss m.m. og som arbeidet hardt for Norges eneste 2002 Luxus Leverpostei hette genser! Noe som endte med "kanskje" årets feteste Chick fight på scenen! Ellers må vi jo også takke russen for alle russekort, pølser, lomper, øl og sprit flasker ( Stonehead salute you ) som vi fikk henda i - fra scene kanten!
OG IKKE MINST DERES FLOTTE STEMMER!!! RUSS 2002 YOU KICK ASS -
"MÅDDER FÅKKER"!!!
Vel, da konserten var over og vi hadde levert et killer show som resten av årets artister bare kan drømme om! Signerte vi et par tusen russe dresser, vandret rundt på Voerspiel i diverse hyggelige russe busser/biler.. og gikk på fylla!!! Akkurat slik det skal være!!!
Ellers må jeg jo nevne den 50 meter høye karusellen som var på årets treff! Hvor Stonehead og Tommy( som begge har mani på karuseller) gikk berserk, og opplevde "the Ultimate kick"!!! Og årets latter da hele Luxus (etter mye om og men & litt cash) klarte å lure Deo oppi denne karusellen...Og gutten skrek så høyt at hele russetreffet må ha hørt ham i sitt værste mareritt!!! He,he,he... WE LOVE YOU DEO!!!
Vel, rundt 24-tiden (Hææææ, kødder du med meg?-klokka er minst 03.00) havnet jeg på hotellet hvor Bob,Stålull og Stonehead satt i baren og koste seg. Og hvor de ble en stund! Jeg tok en tidlig kveld i håpet om sommerfugler og en salt sprut...men endte med en lunken spurv og litt søvn! Og jeg tror jeg ender denne turen med det...

NOK ET KILLER RUSSETREFF I LILLEHAMMER!!!

P.s. Det kanskje nevnes at Deo tar innpå gutta sterkt med do møter!
-EEEEEELLLLLLLLLLGGGGGGGGGGGG!!!!-


DEO - LUXUS: 2 - 0
Tommy: Ikke engang nær selvmål!!!

CHEERS EVERYBODY!!!!
TOMMY.