KVINESDAL 6 JULI 2002!

Hei,hei her er jeg igjen!!!

Tenkte jeg skulle skrive litt om konserten vi hadde for Natives Mc-treff i Kvinesdal, Lørdag 6/7.
Dette var siste konserten før vi tar en velfortjent 2 ukers ferie, for å slappe av og begynne å arbeide med den nye cd`en! Ahhh, deilig å ha litt ferie, LOVE IT!!!
Vel, vi kom opp på Storekvina hvor Treffet ble holdt, (og for dere som ikke vet hvor Storekvina er, eller bare hørt om det på Luxus album... Vel, det er langt faen i voll! :0) )
Og der hadde biker`ene slått opp teltene, og holdt på med treff lekene sine, veldig vittig å få med seg forresten...her er alt fra tau-trekking
øl-staffet, stripping o.s.v. Alt hva en biker trenger!
Vi slappet av og fikk med oss underholdning og noen øl før vi entret scenen.Det som er flott å spille på treff, er at alt er så jævla laid-back... så her dro vi noen Luxus låter og noen cover låter for underholdningens skyld! Det ble litt Dum Dum Boys og AC/DC, og vi stor koste oss! Stonehead spilte med og uten sokk...og han var ikke alene denne gangen, for her kom biker gutta krypende over scenen kliss nakne, he,he,he...det er godt dere støtter Stone!!! Vel, det ble en rolig og trivelig kveld for oss, uten sminke og scenetøy,(vel, stone da...:0) ) (Musikk og underholdning i særklasse for Harley Davidson!!!)
Etter gig`en dro jeg og Stålull på Narchspiel ute i høgget, før jeg tok en Taxi til Stålull`s resident, og sovnet stille inn der... Så var det bare å dra med toget hjem til Kr.sand... Og det var det!!! Endelig ferie... Så sees vi i August når den nye turneen begynner.
(vel, vi skal ha en jobb 25 Juli i Tønsberg, men,men!)

SEE YOU AROUND, OR NOT...

KLEM TIL DAMENE OG ET HÅND TRYKK TIL GUTTA FRA: TOMMY!
"MÅDDER FÅKKER, FØKK MÆ I RÆVA!"