KIRKENES Lørdag 27/4.

Vel, en ny dag er kommet og vi drar videre til Kirkenes. Det er nesten 1 år siden vi var der sist, så vi ser fram til å spille på Ritz igjen!
Og etter en laaaaang tur, pornografiske utvekslinger og med ny A-HA cd i lommen(Lifelines ruler)ankommer vi Kirkenes. Været er flott og vi nyter Nord Norge! Og etter get-in, en dusj, litt mat(Heia Russen i Kirkenes. Det ble dårlig med narchspielet dere lovte oss!) og Pay-Tv. Er
vi nok en gang klare for Publikumet fra Nord! Publikum tar helt av,og det gjør vi også! STONEHEAD - WALKING THROUGH THE CROWD - JINGLE BELLS, JINGLE BELLS...(sier ikke mer);0)
Også her gjester publikum scenen, med sine diverse aktiviteter:0)
P.S: Lighter trikset ser ut til å fungere hver gang!!!
Vi gleder publikum - publikum gleder oss!!! TAKK KIRKENES, DERE RULER!!!
Og da konserten var over, var gutta og finne spredt over lokalet. Hvor av; Stonehead var og finne i et hjørne med seks dobble whiskey og de begynte å bli tomme. HALLO, vi var ferdig for 15 minutter siden!
Utover kvelden huskes ikke mye, men Stoneheads vann krig med seg selv i verdens største sølepytt, huskes godt!!! Og stage-diving i enorme snø mengder har også fått et klart minne hos umdertegnede!
Og da Stålull og Stonehead pøvde å vekke meg til nok et narchspiel i "Plystreveien???" - kunne de ta å plystre seg i ræva! Sitat over tlf: Tommy. (Huskes ikke, men refereres dagen derpå!)
Så det ble nok en flott tur i Nord Norge, før vi satte oss på flyet og dro hjem til Sør!!! Og vi ser fram til neste gang!!!
Ellers kan det nevnes internt: BOB PÅ FLYPLASS = 2000.
STONEHEAD VAR IKKE NÆR SELVMÅL ENGANG!

STONEHEAD - KIRKENES: 0 - 0.

Neste helg står Drangedal og Landstreffet for Russen i Lillehammer for tur! I`ll write - You`ll read!!!

KLEM TOMMY.( P.S: Thomas sorry for underskinnet!!!)