Flekkefjord 2 november 2002 og litt annet:

Se det folkens, tenkte bare å gi dere en liten oppdatering om den siste tiden, Foruten release partyet i Flekkefjord, som var helt konge. Har det skjedd en del ting...
Vel, Laila dukket opp nok en gang på konsert å forer dere nok med bilder herifra! Her kjørte vi noen av de gode gamle og noen av de gode nye:0) Bl.a. dro vi: Vi tar en pils, bakrus, Kamela, Mæg & Conrad... fra den nye cd`en Festen blir ikke helt den samme uten... Ellers drakk vi oss drita fulle og dro på narchspiel i Kvinesdal etter gig`en!!! En flott kveld folkens, EN FLOTT KVELD!!!

Ellers var jo Bob og Stålull inne på Sone2 (tv2) og fikk tildelt Platina plate for 50.000 solgte av 100% bullshit, hvor da noen klarte å rappe den på direkten på Karl Johan... Så hvis det er noen som har en Luxus platina plate på veggen som du kjenner...DEN DER ER VÅR!!!
Ellers har LUXUS også fått gull plate for julesinglen Øl og sylta flesk.
For 10.000 solgte singler!!! IKKE DÅRLIG!!!
Og for dere som kikket på Sone2 denne onsdagen var også LUXUS gjester der, og hadde et lite intervju og dro Kamela i accoustic versjon på direkten. Hyggelig kar han derre Gaute!!!

Ellers til slutt må det nevnes at Gerry snart er tilbake fra Australia og kommer til å reise rundt med god gutta på nyårets turne. Men fortvil ikke dere kvinner med DEO i øye kroken. Han dukker nok opp i ny og ne!!!
Ellers håper vi at dere kjøper "Festen blir ikke..." i butikken, isteden for å brenne cd`en!!! :=(

Håper dere har det fint ellers....

Hilsen Tommy... (På vei til utlandet om noen få dager!!!!)