ELNESVÅGEN 13 og 14 Sept. 2002

Whooooiiiiiiiiii....
Så var det Elnesvågen igjen. Her er det et år siden vi var sist og faktisk andre jobben til Deo på synth (tror det var her.) Vi ankom med flyet i Molde og dro direkte til Hotellet??? (ååååhhh) Siden vi måtte dra fra Sola flyplass kl. 07.00 om morgenen. Så da vi kom til Elnesvågen, sov jeg meste parten av Fredag den 13. Så ingen ting kjiipt hendte meg denne dagen! Så var det bare å komme seg på beina, ta en dusj, litt mat og gjøre seg klar for sound-check. Denne gangen var det Knut fra Molde Forum lydutleie, som hadde Luxus under spakene sine!
HEIA KNUT!!! Jaggu meg en hyggelig kar! Så hvis du treffer på en lymann som heter Knut, så si til ham: Hei Knut du er en hyggelig kar!!!
Vel, kvelden ble som sist vi var i Elnesvågen, fulle folk og sloss kamper. Sist gang vi var der var det vel rekord over slosskamper på en Luxus konsert. (Hei du jenta som fylte atten i fjor, du fikk jaggu meg juling av hu dama.)
Vel en kuul kveld ble det...og etter gigen tok vi et rolig narchspiel på rommet til Stonehead, med noen koselige gutter og jenter. Men det endte opp med at Stone slukte en halv flaske Zambooka og noen øl. Og narchspielet endte med en helvetes vannkrig, hvor alt var bløtt, og Stone havnet til sist naken ute i en sølepytt, før han sovnet stille inn i sengen sin!!! Den fyren er ikke normal, he,he,he,he... :0)

Dagen derpå trasket jeg inn på rommet til Stone og sangen en liten dunk,dunk sang...Stakkar!!!

Vel dag to gikk også ut på å sove og slappe av på rommene, spesielt Stone!!! "MAT!, jeg trenger mat!" og det var??? En pomfrites og en liten bit kylling? he,he,he,he... vel du prøvde tappert Stone!
Vel, etterhvert kom alle seg på beina og vi brukte ettermiddagen på å øve inn de siste låtene på den nye Cd`en. Så var det bare å gjøre seg klar for ungdoms konsert...
Og hei & hå!!! Her kom ungdommen i Omegnet, og jeg mener at 98% av disse hyggelige menneskene ikke hadde drukket rødbrus før konserten! :0)
Men pytt,pytt rock`n roll skal det jo være!!! Og det ble det! Hele gjengen tok av, og på slutten av showet, undrer jeg på om de som stod igjen på gulvet så Luxus i det hele tatt??? For det må ha vært 30 stk. på den scenen før vaktene begynte å få dem av...Jiiiippppiiiii!!! :0)
Men,men slik er det. (Ellers vil jeg si til han fyren som stage-dive`t fra scenen, og som hoppet over alle som hadde hendene oppe. Håper enda tenna er i behold???)
Vel, kvelden var omme og vi dro tilbake til rommene, og sluttet av med noen øl før vi gikk å la oss. (Faen begynner vi å bli gamle eller??? Dette må vi begynne å gjøre noe med!) Godt vi snart skal til Nord Norge!
Vel folkens, et lite referat om Elnesvågen...Håper det smakte???

Nå drar vi i studio om en dag eller to...skriver nok litt etterhvert her fra også...CHEERS PEOPLE. Vi sees på en eller annen pub i Stavanger di neste dagene!!!

Hilsen Tommy og Luxury!!!