DRANGEDAL 3 MAI 2002!

Vel folkens, her er jeg igjen...

Fredag 3/5.

Vi er på vei til Drangedal (SPUTNIK LEVER), for å gjeste Stranna Pub, før vi drar videre til Russetreffet i Lillehammer (Lør.)
Vi farter av gårde og ankommer Drangedals vakre utsikt, av grønne trær og speilblankt vann i Vår solen, klokken er 17.00 og vi er klare for nok en kveld i farvannet av flotte mennesker, sigarett røyk og fluss av alkohol inntak! "Folkens kan det bli bedre?"
Vår trofaste venn og lydmann CUTTA er klar for nok en runde med Luxus på veien etter en velfortjent ferie og spillejobber i utlandet!
"IT`S SO GOOD TO HAVE YOU BACK, SUKK!!!" (Vel, nok med det semtimentale Bullshit!)
Stranna Pub er kanskje ikke verdens største uteplass, og har heller ikke verdens største scene. Men kanskje verdens hyggligste betjening!
Og ikke minst publikum! Og da vi entret scenen i 23.30 tiden - var det allsang fra første stund. Og etter noen få "straxer" var publikum presset godt opp foran scenen, i kjempe humør! WE LIKE! Og folkene fikk det de var kommet for å høre og se på, uten noen unntak! Og da vi var ferdig, ble det atter noen øl og hyggelige samtaler med Drangedals befolkning, før Luxus vandret hjem til hotellet uten Narchspiel for en gangs-skyld. Dette grunnet vår tidlige morgen dagen derpå, hvor Lillehammer stod for tur! BEKLAGER DRANGEDAL, VI TAR DET NESTE GANG!!!
Så da var nok en gig over, og den største skuffelse var nok at ikke SPUTNIK kom og dro et par låter med oss, men kanskje neste gang??? Hvem vet... NATTA!!!