Årnes: 17 August 2002.

YEEEEEEAAAAAAAHHHHHHH!

Ferien er over og vi kjører for fullt, med en god start i Årnes!!!
Vi startet opp denne høsten med første konsert etter ferien i Årnes (v/Jessheim, for dere som ikke vet hvor det måtte ligge.) Og hadde det veldig GROOVY!!! Etter at bookingen rotet til Fredags jobben, endte det med en lang tur å kjøre før vi kom til Årnes. Men etter kvelden å dømme var det vært det!!! Vi hadde ikke spilt i Årnes siden 1999, så det var kuult å komme tilbake, selvom vi spilte på en annen konsert plass enn sist. Men det var ute konsert også denne gangen, med flott vær, og flotte arrangører! AND WE LIKE THAT!!! -Oh, Yes we do-
Vi startet dagen med en Bayer og Rosenborg kamp på Tv`en (Like I Care!)
Og utover dagen kom smilet til DEO fra øre til øre, da Rosenborg gikk til seier! (For dere som ikke vet det DEO er Trønder!!!) Og etter Bob og Stålulls nedlatende strofer til DEO under maten, var det å komme seg til hotellet for å slappe litt av!
Så var det bare å komme seg tilbake i 22 tiden, for å få på seg tøyet, sminken og en øl i trynet...før vi entret scenen.
Det var et veldig to delt publikum denne kvelden med 50 - 50 unge og eldre publikumere. De yngste foran scenen og de noe eldre bak på stoler og bord...men etterhvert kom de for fullt de også. De sang med alle sammen, og på vår misjon om å samle inn undertøy til de som trenger det i Afrika, kom det både Bh`er og tuser på scenen i fleng denne kvelden. Så TAKK til Årnes for den!!! Ellers ble det jo vårt fantastiske scene show med Stonehead i spissen...som nesten overgikk seg selv denne kvelden. Nei, som sagt en veldig god start etter en liten sommerferie!!!
Så var det slutt, og vi tok oss en tur ut blant de hyggelige menneskene, som spanderte noe inni helvetes mange øl på oss...og Stålull var rimelig ute da vi dro til hotellet...(Ikke at det kom som noen Bombe!!! (NEI, VI SNAKKER OM BØFFLER!!!Do U Remember that Gerry? )
Og etter litt små kos, eeehhh små prat med folk fra Årnes, tok vi turen tilbake til hotellet for å sove litt, for det er lang tur tilbake til Sørlandet dagen derpå - TRUST ME!!!!!!!

Vel, nok en konsert er over, og jeg må berette til alle menn i sin beste alder rundt om i Norge, skal dere møte VAKRE,VAKRE,VAKRE kvinner, og mange av dem...Dra til ÅRNES!!!

Vel, folkens det er sagt før: "BANKERS"...
P.S:Deo ble godt kjent med tog stasjonen i Årnes, så ikke tvil på det!!!

KLEM TOMMY.