Sandefjord 30 April.

Etter en utmerket frokost på hotellet i Spydeberg satte vi oss i Mazdaèn for å kjøre til Sandefjord. Turen gikk greit og vi ankom spilleplassen i 4-5 tiden.

Vi kjørte så til hotellet for og sjekke inn å slappe av litt før vi tok turen på en utsøkt resturant midt i byen. Tror resturanten heter Te - taket eller noe i den duren, uansett var maten ( ikke hval greia jeg fikk servert som forrett) av ypperste klasse. All honnør til kokken.... Så var det tilbake til hotellet for å fordøye maten å dusje og stelle oss litt før turen gikk opp til russetreffet i sjellvika. Takker Annika for utmerket sjåfør jobb.

Det regnet vanvittig når vi kom opp og russen beviste at de er ekte Vikinger. Fy faen så surt og kalt det måtte være å stå ute hele kvelden i full regnstorm. All respekt til Sandefjord russen som holdt ut hele kvelden.

Vi slappet av med noen øl og toner fra Bjørn Rosenstrøm som gjorde en fantastisk jobb i kulda. Svensken var for øvrig en meget hyggelig mann da vi fikk møte ham backstage etter han var ferdig.

Så var det rølperne fra kvinesdal sin tur til å entre scenen. Publikum var fantastisk og vi rocket ræva av oss. Det var god stemning å folk sang med for full hals.. Må inrømme at det ble sinnsykt kaldt etterhvert. Når man er så dum å ikke har ikledd seg annet en shorts, helsetrøye og skinnvest kan man ikke vente noe annet. Så var showet over og hotellet og senga sto og ventet på oss.... Natta, Zzzzzzzzzzzzz!!!!!!

Neste helg er det Baråtti og Russetreffet på Lillehammer som står for tur. Gutta gleder seg sinnsykt.

Rock on....
Mvh Kniksen......